Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

buta

8. 2. 2011 11:23
Správně, v platiské chirurgii už trh existuje....

- takže pane autore, kolik dáte za operaci mozku u svého dítěte ? Zatím vám ho odoperují za 150 na hodinu - za dvouhodinovou operaci 300 korun. Tak k tomuto poplatku z vašeho pojištění si soukromý špitál řekne třeba dalších 40 tisíc - asi se dost prohnete. Kolik byste vy osobně tržně ohodnotil třeba operaci rakoviny prostaty u sebe ? Kolik by měl za vás operující lékař dostat ? A opravdu si představte že na tom stole ležíte !

0 0
možnosti

mamina2

8. 2. 2011 11:34
Re: Správně, v platiské chirurgii už trh existuje....

Nejen v plastické. Trh už dávno existuje třeba i kolem křečových žil, které už se operují téměř výhradně bez přispění pojišťovny. Taky taková operace v jednodenní chirurgii stojí podstaně víc než běžná operace v nemocnici na pojišťovnu. Ten soukromý doktor totiž může vyhodit každého, kdo není ochotný zaplatit cenu podle jeho představ. Takže doktor se má dobře, pacienti, kteří si to mohou dovolit platí, a ti ostatní prostě nemají nárok. Myslíte, že by to takhle mělo fungovat třeba i u operace slepáku nemluvě o mlhem složitějších operací, které hradí pojišťovna? Že doktor řekne, za tyhle peníze to nedělám, buď dostanu víc, nebo máte smůlu.

0 0
možnosti
B

buta

8. 2. 2011 11:47
Re: Správně, v platiské chirurgii už trh existuje....

Je to tak, krátkozrakost za 15-25 tisíc, jednoduchá operace laserem, pojišťovna nedá ani korunu. A tak se to při autorově pitomé nápadu dá rozšiřovat - umělá kyčel,koleno,chronický občas zlobící žlučník,křivá páteř u dívenky jak to bylo v televizi ("rostoucí" tyče- úžasné), vrozené vady jen hyzdící - prostě vše co neohoržuje bezprostředně na životě si budeme tržně připlácet nebo se budeme muset vysoko pojistit ? A o to asi mafii jde - půl miliardy bylo Hegerovi nepřijatelné ? Houby- mafie chce zničit státní zdravotnictví, zbyde pár fakultek- v budoucnu přeplněné všeobecné špitály pro chudé - a začne se rejžovat  v soukromém, což dosud při množství státních špitálů nebylo možné.. Jde o stovky miliard ročně pro mafii, ne o 3 miliardy ! Lidi vzbuďte se , nebo to mafii budete platit jak mourovatí......

0 0
možnosti