Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

steve01

6. 3. 2010 14:20
Světlo do budoucna?

Skvělé, že se někomu podařilo začít šířit myšlenky Stranuy svobodných občanů.

Sleduji tuto stranu již několik týdnů a po přečtení programu jen lituji, že jsou tak málo vidět jejich představitelé a programové myšlenky. Díky za video a prosím každého, ať využije své možnosti k otevření očí těm, kdo se dívá jen modře, nebo dokonce oranžově. Každá iniciativa k seznámení s programem, myšlenkami a tím i vytvoření světla do budoucna je nutná a posluchači přednášky, studenti ekonomie, to musí vědět nejlépe.

Ještě jednou díky za video. Můj hlas SSO má.R^

0 0
možnosti
KN

nytra

6. 3. 2010 14:11
Srozumitelné

Je to tak srozumitelné že by to snad mohli pochopit i naši politici ale muselo by se jim to opakovat povinně každé pondělí,  podobně jak je ;-D na slovenských školách poslouchání hymny.;-D

0 0
možnosti
MN

Mahas

6. 3. 2010 14:02
diky za video

dekuji moc za video, velmi prinosne

0 0
možnosti
X

xurek

6. 3. 2010 13:56
Uzasne

Fakt moc diky za to video, diky nemu jsem se az zacal zajimat o svobodne a po precteni jejich stranek jsem byl v takove euforii ,ze jsem se chtel hned stat clenem :-) vystihu primo genialne kazdy muj nazor snad na vse.

0 0
možnosti
A

Akire

6. 3. 2010 13:34
děkuji za zveřejnění

videa.Petr Mach v něm přehledně a výstižně nabízí účelné kroky pro záchranu státního rozpočtu.Srozumitelně i pro laiky. Cesta tady je, nechápu proč se po ní nemůžeme vydat a zase si zvolíme korupčníky zloděje a slibotechny ;-(

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

6. 3. 2010 13:27
Něco na tom je :-)

A je krásně vidět, co za trapáky jsou místní oranžády a modřiny. Ani nemá snad cenu se hrabat v jejich programech, kde slibují nezvyšování spolúčasti, snižování administrativy atd. Přidal bych tedy ještě jedno doporučení a to vznik zákona o předvolebním programu, který by zakazoval v programu lhát, resp. by zakazoval politickým stranám měnit po nástupu do parlamentu zásadní postoje diametrálně se odlišující od jejich původních proklamací v předvolebním programu. Ukázkový příklad je pravicová ODS, která slíbila voličům, že za žádných okolností nebude zvyšovat spoluúčast ve zdrav. a potom po nástupu zavedla poplatky ve zdravotnictví. Bez ohledu na jejich význam a bez ohledu na jejich příšernou realizaci tvrdím, že to byl hlavně podvod a lež, kterou této elitě republiky toleruje jak zákon, tak v podstatě i voliči :-)

0 0
možnosti
B

bob3

6. 3. 2010 13:06
Pet Mach

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
Ctím liberální principy. Nemyslím, že vím nejlépe, co by měl, kdo dělat, nebo jak by měla vypadat kultura. Chtěl bych objasňovat některé myšlenky svobody.