Diskuse

"...láska je moudrá, nenávist je hloupá."

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P73e69t86r 92M65i85n12a14r

13. 2. 2013 21:59

No zajimalo by mne, jak se pozna, co je mensi zlo a zda to  vubec.zlo je.

Nasazovat nekomu, kdo umi a jak se rika "ma na to" a mit pouze a jenom informace z ceskonemeckeho tisku a z toho delat jakesi zavery, tak to  je jako  dost rana  podpas. 

Ne ?

Ctu 6 online novin. Temer vsechny omilaji ze Milos Zeman se k zvoleni prolhal a ze rozdaval same podpasovky.  (Zrejme autorem toho nazvu pro ranu unfair je nejaky milovnik  boxu ci dokonce sam nejaky boxer.)

Ale nikde neni popsano ci naznaceno, o jake lzi slo a jake podpasovky rozdaval. Jinak za podpasovku je diskvalifikace. Zejo.

No laska, vazeny, prilis moudra nebyva. Kouknete se  obcas okolo sebe  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

P40e75t29r 33M89i94n61a87r

13. 2. 2013 21:59

Da se rici,ze az odsuzuji vasi neucast na volbach.  Nezucastnit se takoveho aktu  jedince temer  diskvalifikuje z dalsiho verejneho zivota.

Nove vykvetajici jakasi moderni slechta se snazi prevzit oprate a vse podle ni. No, je to  dobra myslenka. Ale ovcane to  vse musi zivit.  Ano ? Protoze chodit na ruzne rauty a tvarit se zvnesene je sice sympaticke a kazatdokola co se i vi., z toho moc jako neni. 

jeste vetu. Udivuje mne ta temer  jednota  studentiku v podpore knizete. Jinak, majiele skoro celych iiznich Cech. Pokud imponuje mlade, nove, podnikave zalozene generaci majetek, tak bych jako byl opatrny a i se trochu postaral ci staral alespon o urcite socilalni jistoty. Proc ? Prece ne kazdy absolvent hnem prijde k baliku. Ve vyspelych zemich, alspon ve dovu, co ja vim, se  dost studentu, po ukoncene i prestizni univerzity a dalsi nadstavby  skoro perou o moznost prodavat kavu a sladkosti v zarizenich typu Strabucks ci Tim Hortons a pod. Nebo, pokud maji dobre zazemi i nekolik let pracuji jako volunter, bez financniho ohodnoceni a i bez jistoty, ze nakonec dostanou uvazek na dobu urcitou.

No nic, preji dalsi uspechy v publikovani  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

J64a56n 98R50ý33z42n52a14r

27. 1. 2013 17:22

Co je to láska? Může láska nosit meč anebo se jen musí nechat fackovat zleva či zprava?

Článek je zajímavý, ale od Havlova hesla jsem na ohánění se láskou dosti alergický.

1 3
možnosti

A co když ti na tu svobodu někdo šlápne? Podle fotky odhaduji, že tuhle realitu neznáš. Opravdu je lepší nevolit?

4 1
možnosti