Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

vena65

6. 3. 2010 15:50
No já nevím.

Investovat do haly pro jednu Sáblíkovou je určitě nesmysl. Jako podporu rychlobruslení a tedy nejen Sáblíkové bych to zas až tolik neodmítal. Rozhodně bych to uvítal víc než podporu tradičních kolektivních sportů jako je fotbal a hokej, kde se skutečně nemáme čím chlubit.

0 0
možnosti
HO

elle74

1. 3. 2010 13:57
kdyz tak ctu tento clanek...

Marne patram v hlave - asi mi neco uslo,ale co jsem zaregistrovala, tak bylo vsude uvedeno,ze investor do haly je soukromy sponzor.? potom nerozumim uvaze autora,kolik to bude stat danove poplatniky.ostatne - kolik stoji danove poplatniky jine veci,ze kterych nemaji nic (nebo o tech vydajich nejlepe ani nevedi),to by bylo na dlouhy rozbor.investice do multifunkcni haly se da merit penezi jen z jednoho uhlu pohledu.z druhe strany - bude fajn investovat do neceho,co muze podporit usili mladych venovat se necemu,co ma smysl.nemusi to byt jen na spickove urovni.martina ted bude pro spoustu lidi (hlavne mladych) vzorem.a pokud to privede par deti ke sportovani,je to fajn. porad lepsi,nez kdyz se budou toulat po ulicich,kourit,opijet se a brat drogy.proti tomu je sportovni hala naprosto v pohode.:-)

0 0
možnosti
E

Ezechiel

7. 3. 2010 11:07
Re: kdyz tak ctu tento clanek...

investor se soukromy subjekt, ale provozovatl by mel byt stat :-/ jeste neco vam neni jasne?

0 0
možnosti
N

Nero

27. 2. 2010 9:55
A máte špičkového ekonoma v čele strany!

Přečtěte si můj názor(bývalého příznivce Vaší strany)pod blogem blogera Jana Šestáka:Jak postavit stadion pro Sáblíkovou jen za pár korun.

Myslím,že SSO  PŘESTÁVÁ BÝT SRANOU VOLITELNOU UŽ ÚPLNĚ.

0 0
možnosti
Z

Zapata

27. 2. 2010 9:06
Až budeš nějaké daně platit,

tak se starej o to kam jdou. Mně například taky štve, že platím školu takovým lemplům jako ty. Možná by bylo lepší postavit ten stadion Sáblíkové, než nechávat studovat takováhle individua.

0 0
možnosti

kabel

1. 3. 2010 1:18
Re: Až budeš nějaké daně platit,

8-o opatrně zapato, nebo si takový idiot, který si myslí, že děti nosí čáp? Starej se raději o sebe a svý děti! Ty mu platíš velký H.....; zkus si zjistit základní informace o tom jak funguje společnost, nebo jaké jsou podmínky pro možnost a schopnost studovat. On už není komunismus, kdy se lidi nechávali studovat, a o němž svědčí tvůj použitej slovník. Zalez do hrobu, nebo si tě nechám zjistit;-D K.Á.!

0 0
možnosti
DH

daris

27. 2. 2010 8:27
Ještě jednou mimo téma

milý autore, slovo vítěz nemá tvar ve 3.pádě "vítězovy" ani "vítězovi" /jak jste opravil/, ale "vítězi"! Píšete, že studujete vysokou školu, tak snad se Vám správné skloňování bude někdy hodit. Přeju Vám hodně štěstí ve studiu i v životě a své články si určitě schovejte a přečtěte ještě jednou za 20 let.

0 0
možnosti
HM

JMNT

3. 3. 2010 19:36
Re: Ještě jednou mimo téma

Hnidopišství miluji. Opravdu jste dokázal(a), jaký jste génius, když dokážete velice vtipně argumentovat gramatickými chybami. Komu čest, tomu sláva...víte, kolik lékařů trpí dyslexií? A víte vy, že jim to v léčení druhých nepřekáží? A oni neuměj pravopis, jak můžou léčit? ;-D Na chyby má nárok každý.

0 0
možnosti
MK

marko88

26. 2. 2010 23:43
Souhlas!!!

Je to přeci přesně tak!! ... R^ Ať žije zdravý rozum. Howgh!

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

26. 2. 2010 23:40
Neděláme, myslíme to vážně

Já jsem pro. Pokud by nebyly podmínky pro rozvoj sportů jakéhokoli druhu, můžeme pak jen vážně očekávat, že ti vrcholoví sportovci (což M.S. je již delší dobu) budou hledat zázemí jinde. A souhlasím s tím, že jestliže se valí melouny a milíjardové do fotbalu a hokeje, tak nevidím důvod, proč by se neměly investovat peníze do rozvoje jiných sportů.

Velkým problémem je další jiné využití uvedené plánované haly, ale věřte, že na tom pracuje mnoho lidí, kteří jistě vědí, co dělají. A Vy o tom nemáte ponětí, co vše je v globále tohoto zpracování projektu za práci. Nechme to na nich.

Nebo pak nebudeme dělat vůbec nic, aby se náhodou nestalo, že se to někomu nebude líbit.

To pak můžeme sedět u PC a dopisovat si, jak je to sakra možný, že naše děti nemají možnost sportovního vyžití, jak jsou odkázáni na ulici, jak nám hulej trávu atp.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

26. 2. 2010 17:17
und was ist das "tuhé zdravý"???

8-o8-o

0 0
možnosti
DH

daris

26. 2. 2010 17:41
Re: und was ist das "tuhé zdravý"???

to je něco podobného jako "olympijskému vítězovy";-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1911x
Ctím liberální principy. Nemyslím, že vím nejlépe, co by měl, kdo dělat, nebo jak by měla vypadat kultura. Chtěl bych objasňovat některé myšlenky svobody.