Diskuse

iRadikálně.cz

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

repanak

15. 3. 2009 20:22
jste sympatický idealista, ale

Pokusů o integraci už tady v minulosti mnoho, ale bez valného úspěchu. Nechci srovnávat poměry a etnika v USA a u nás, ale i zde se ještě více vytvoří ghetta a městské části, kam nebudete  moci bezpečně jít jako třeba do Bronxu. Ale je nutné aby nebylo podporováno např. plození dětí ale jejich výchova. Jaká sláva je s přírůstkem obyvatelstva v r.2008 - ale jaká je struktura? Bohužel máme na tuto problematiku i "ministerstvo" ale nějaká ucelená koncepce cukru a biče neexistuje. Maximálně se chce zbořit vepřín v Letech.

0 0
možnosti
S

saldy

15. 3. 2009 2:10
...

 parazit zůstane parazitem:-(je to zlo a nikdo nemá právo zlu ustupovat natož ho rozsévat, svý k s výmu  dobrou noc.

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

14. 3. 2009 15:24
Extrémy

Jsou samy o sobě nutné aby jsme si uvědomili jak široká je celá škála a aby jsme věděli na které její části se nacházíme jako společnost.

0 0
možnosti
P

pěnice

14. 3. 2009 15:06
Nikdo nechce diskriminovat

 ale nevěřte , žepracovat chtějí.Oni jen o práci mluvíPřipouštím,že nepatrné procento je jiné,ale opravdu zanedbatelné.V mém sousedství se přistěhoval Rom ,rodina jeho dívky mu umožnila trvalý pobyt,protože s ní má dítě a našla mu i práci.Po 14 dnech přestal chodit do práce,vysedával na zahradě a houpal kočárek.Až po vyhrůžce otce rodiny,že ho vyhodí a zruší trvalý pobyt se do práce vrátil.Že není práce??Ne vždy to je pravda.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS