Volič ČSSD? Degenerát člověka.

22. 05. 2010 9:30:30
Většina z vás je zkažených a primitivních. Ano, voliči ČSSD. Nemáte úctu k ničemu. Nedokážete se postarat sami o sebe, tak chcete okrádat ostatní na daních. Postrádáte morálku. Postrádáte zodpovědnost. Bojíte se svobody.

Vždyť nejde o nic jiného než o hru na solidárnost. Nesnášíte bohaté? Nesnášíte podnikatele? Oni vám dávají práci. Bez nich byste žili ještě někde na pokraji hladomoru. Jsou to podnikaví lidé, kteří táhnou lidstvo dál. Ani přerozdělovači z ČSSD, ani pobírači sociálních dávek.

Jediný důvod proč vám to elity tolerují, je jejich relativně snadné vykoupení se z vaší případné agrese. Zaplatí vám vaše dotace a dávky, než aby s vámi musely vést souboj. Jste otroci sebe samých. Bezmoc, strach a servilita na vás působí více než co jiné. Točíte se v bludném kruhu.

Myslíte v jednom okamžiku. Nezajímá vás, v jakém stavu zanecháte tuto zemi pro další generace. Chcete se nažrat nyní na úkor ostatních. Sobeckost v absolutním vyjádření. Žádný podnikatel není tak sobecký jako vy. Vaše psychika je zničená, vaše logika zvrácená.

Ve spravedlivé společnosti byste neměli právo volit. Protože si od státu jen berete. Přes 2/3 obyvatel ČR jsou čistí příjemci ze státního rozpočtu, máme v tom primát v EU. To jste především vy, pánové a dámy. Volit by měl mít právo jen ten, kdo je přispěvatelem do rozpočtu. Copak si v rodině někdo nechá diktovat od 13ti leté dcery, která do rozpočtu nepřispívá. Vy jste na úrovni takové 13ti leté dcery. Měli byste šoupat nohama a mlčet, když se o věcech baví dospělí. Ve stylu Jiřího Paroubka zafinišuji: Jen politicky stupidní lidé by teď volili ČSSD.


Omlouvám se všem normálním a slušným voličům ČSSD, ale to co tu předvádí pan Poch, se musí snad hnusit každému. Třeba když si přečte toto, zamyslí se nad sebou. Článek je nadsázkou - pro ty kteří nepochopili a chtěli by si stěžovat v diskusi.

Autor: Adam Ábelovský | sobota 22.5.2010 9:30 | karma článku: 36.95 | přečteno: 2453x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 12.34 | Přečteno: 157 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.92 | Přečteno: 562 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 101 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1911

Ctím liberální principy. Nemyslím, že vím nejlépe, co by měl, kdo dělat, nebo jak by měla vypadat kultura. Chtěl bych objasňovat některé myšlenky svobody.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...